WMF koffiemachines

WMF koffiemachinesWMF is een Nederlands bedrijf uit Amsterdam dat onder andere koffiemachines voor zowel de particuliere als de professionele gebruiker levert. Omwille van hun functionaliteit en hun vormgeving worden deze koffiemachines zeer geapprecieerd. Naast koffiemachines produceert WMF ook nog kookapparaten (van snelkookpan tot messenblok), persoonlijke verzorgingsapparaten zoals toestellen voor voetmassage en bestekken.

 

De WMF koffiemachines

De WMF koffiemachines onderscheiden zich door hun superieure techniek. Vooral horecabedrijven kennen de koffiemachines van WMF. Typerend voor hun machines is de lage behoefte aan koffie om toch een perfect product te maken. Iedere koffiespecialiteit die men zich voor de geest kan halen, kan een machine van WMF tevoorschijn toveren. In dat verband is de ‘prestolino’ het uitgelezen apparaat om horecabedrijven te helpen in het aanbieden van hun assortiment koffie.
Naast deze horecamachine werkt WMF ook met machines die koffie bereiden met filters. Met deze machines kan men een grote hoeveelheid koffie in korte tijd zetten. Niettegenstaande de enorme tijdswinst, heeft men toch de garantie van een goed kopje koffie.

Waarom een koffiemachine van WMF in mijn bedrijf?

WMF beseft dat een goede kop koffie uit een mooi ogende koffiemachine belangrijker is dan men op het eerste zicht zou durven denken. Zowel om te serveren aan gasten als om de eigen medewerkers te plezieren is een goede kop koffie van essentieel belang. Momenteel zit de vraag naar volautomatische espressomachines sterk in de lift. En niet onterecht, want wat gaat er boven een heerlijk vers kopje koffie uit een bijhorend kopje? Dit is eveneens een troef van WMF, want men heeft een ruime keuze aan attributen die bij het perfecte kopje koffie horen. Toch zullen heel wat ondernemers ondertussen de bedenking maken: waarom moet ik als ondernemer in dat heerlijk kopje koffie voorzien?
Wel, er zijn meerdere redenen waarom u dat zou doen:

  1. Een goed kopje koffie versterkt de sfeer in uw bedrijf. En het is algemeen geweten dat een goede sfeer de productiviteit ten goede komt.
  2. Een koffiepauze (en zeker een pauze met een perfect kopje koffie) is niet noodzakelijk tijdverlies. Aan de koffiemachine wordt heel wat officieuze informatie doorgespeeld die nuttig kan zijn op de werkvloer.
  3. Werknemers die zich geapprecieerd weten, zullen ook geneigd zijn om een tandje bij te steken voor hun bedrijf. Een goed kopje koffie kan een vorm zijn van appreciatie.
  4. Voor potentiële klanten is het bijna een must om een kopje koffie te krijgen. Als men dan een kwalitatief perfect kopje krijgt aangeboden, kan men er van uitgaan dat de klant met een halve voet binnen is.
  5. Een mooi ogende koffiemachine, aangepast aan het interieur van uw bedrijf, straalt zonder meer klasse uit naar al wie uw bedrijf binnen stapt.

Voor al deze redenen kan u een beroep doen op WMF koffiemachines. Een goede verhouding prijs tegenover kwaliteit, een degelijke service en vooral een perfect eindproduct garanderen dat uw koffiemachine meer wordt dan een verblijfplaats om te pauzeren.