Rombouts koffiemachines

Rombouts koffieKoffie produceren van optimale kwaliteit, respect voor alle medewerkers in het productieproces en steeds innovatief zijn, dat zijn de drie pijlers waarop de koffie en de koffiemachines van Rombouts gestoeld zijn.

 

 

Rombouts koffiemachines: de geschiedenis

De wieg van koffie en koffiemachines van Rombouts gaat terug tot in 1896. In Antwerpen gaat Frans Rombouts dan op een mooie dag een brandtrommel huren omdat hij wilt experimenteren met het zelf maken van koffie. Dit experiment leidt er toe dat er vandaag een gepassioneerde equipe gegroeid is rond Rombouts koffie.
Het bedrijf kent in zijn groei enkele hoogtepunten. Zo pakt het Belgische bedrijf in 1958 op de Wereldtentoonstelling in Brussel uit met een revolutionaire uitvinding: de koffiefilter. Voortaan kan iedere koffiedrinker zijn eigen kopje koffie maken volgens zijn eigen wensen. Vooral de horeca is zeer enthousiast over dit principe. Het biedt het enorme voordeel dat geen overschotten meer moeten weggegooid worden.
In 1966 is het alweer feest in het bedrijf Rombouts, want het bedrijf krijgt dan de titel van “gebrevetteerd Hofleverancier”. Enerzijds is dit een enorme appreciatie van de kwaliteit, maar anderzijds brengt dit ook de verplichting met zich mee om uiterst waakzaam over de kwaliteit te blijven.
Minder leuk wordt het in de jaren 1980, als de prijzen van de koffiebonen razendsnel stijgen. Nochtans weigert Rombouts zijn verkoopprijzen fors te verhogen. Met het lanceren van vacuüm verpakte koffie wordt echter een nieuwe weg ingeslagen. Op het einde van vorige eeuw brengt Rombouts een koffiemachine op de markt waarmee men in een handomdraai een heerlijk kopje espresso kan maken. Dit was de start om een groot gamma aan koffiemachines te produceren die geschikt zijn voor alle gebruikers.

Welke koffiemachine van Rombouts kiezen?

Welke koffiemachine kan u nu best kiezen voor uw bedrijf? Rombouts heeft een concept van koffiemachines die steeds aangepast zijn aan de specifieke behoeften van de klant: een machine voor in de werkplaats, in een kantoor, in een vergaderlokaal,…
Een groot voordeel van de koffiemachines van Rombouts is dat u kan kiezen tussen de aankoop van een machine, maar men kan ook kiezen voor huren of leasen. Met de “full service” formule wordt u binnen de kortste keren geholpen als er zich een probleem met de koffiemachine zou voordoen.
Met een koffiemachine van Rombouts kan u binnen de kortste keren een espresso tevoorschijn toveren. De troeven zijn:

  1. Snelheid
  2. Versheid
  3. Gebruiksvriendelijkheid
  4. Onderhoudsgemak
  5. Ruime keuze: tot zeven verschillende smaken.

Koffiemachines van Rombouts voor de horeca

Uiteraard zijn de koffie en de koffiemachines van Rombouts geen onbekenden binnen de horeca. De uitstekende kwaliteit heeft hier zeker zijn bijdrage in. Naast de kwaliteit is het in de horeca van groot belang dat men kan terugvallen op een zeer degelijke service. Ook die kan Rombouts bieden. Voor iedere situatie heeft Rombouts vast en zeker een oplossing klaar. Zo zal de koffie voor bij een ontbijt anders moeten zijn dan deze voor in een vergaderzaal, of deze in het restaurant. Rombouts zit er niet om verlegen om gespecialiseerde helpers ter beschikking te stellen die u kunnen helpen met het bedienen van uw toestellen, maar ook bij het opstellen van de koffiekaarten bijvoorbeeld.