Wegwijs in professionele koffiemachines

Als u koffie wilt schenken aan een grote(re) groep mensen, dan doet u er best aan om te gaan zoeken in de wereld van de professionele koffiemachines. Voor bedrijven en/of horecazaken bestaat er een ruime keuze aan koffiemachines waarmee men een grote hoeveelheid koffie kan maken.

Waarom professionele koffiemachines in uw bedrijf?

Professionele koffiemachines in een bedrijf hebben een aantal voordelen. Het is niet zo dat koffie aanbieden aan uw personeel er toe leidt dat zij minder gaan presteren. Toegegeven, op het moment dat men aan de koffiemachine staat, kan men niet verder werken. Maar anderzijds is het al lang geen nieuws meer dat af en toe een pauze tussen het werken door de rendabiliteit verhoogt. In die zin zal uw personeel dank zij een koffiemachine meer geconcentreerd kunnen werken na een koffiepauze. Ook zal de waardering naar u toe groter zijn als u een professionele koffiemachine ter beschikking stelt; wat de motivatie ten goede komt.

Professionele koffiemachines: de juiste keuze maken

Wist je dat…
…de geur van een kopje koffie de zintuigen zodanig prikkelt dat dit voor uw werknemers een goed gevoel geeft. Dit komt de sfeer en de productiviteit in uw bedrijf zeker ten goede.

Er is een enorm ruim aanbod aan professionele koffiemachines. Iedere aanbieder heeft daarbij ook zijn eigen producten en mogelijkheden. Op die manier is het kiezen van de juiste machine een ware zoektocht. De meest gekende aanbieders van professionele koffiemachines zijn de merken:

 1. Douwe Egberts
 2. Selecta
 3. Royal Express
 4. Puro
 5. Tilkin
 6. Miko
 7. Nescafé

Leder merk heeft zo zijn eigen specifieke kenmerken waarom u voor dat merk zou kiezen. Afhankelijk van uw wensen kan u op die manier een keuze maken.

Professionele koffiemachines: ieder merk heeft zijn voordeel

In de markt van de professionele koffiemachines kan men kiezen uit een groot gamma, waarbij iedere aanbieder zijn eigen voordeel heeft. Afhankelijk van waar u naar op zoek bent, kan u tussen de verschillende merken kiezen. Voor de ene persoon zal de prijs van doorslaggevend belang zijn, voor de andere persoon gaat het meer over de kwaliteit en nog andere personen zullen kiezen op basis van de omvang en de uitstraling van de machine. De voordelen zetten we voor u op een rijtje:

 1. Douwe Egberts: kwalitatief goede koffie.
 2. Selecta: vooral geschikt voor fresh-brew automaten.
 3. Royal Express: vooral geschikt voor wie niet veel plaats heeft om een koffiemachine te installeren.
 4. Puro: vooral geschikt voor wie op zoek is naar fairtrade koffie.
 5. Tilkin: een service van automaten. Men levert niet alleen koffiemachines, maar ook snoepautomaten en men verzorgt het onderhoud.
 6. Miko: goedkoop en toch degelijke koffie.
 7. Nescafé: eenvoudig onderhoud.
Tip
Is de zoektocht naar de juiste koffiemachine te groot? Laat deze dan uitvoeren door firma’s die zich speciaal bezighouden met het zoeken naar de meest ideale offerte voor u.