Philips koffiemachines

Philips is zowat de trots van Nederland als het op elektrische huishoudapparatuur zoals koffiemachines aan komt. Aanvankelijk profileerde het bedrijf zich als producent van lampen, maar ondertussen heeft het ook wereldwijd bekendheid verworven in de markt van koffiemachines. De Senseo koffiemachines is wellicht één van de meest succesvolle producten die Philips ooit op de markt bracht.

Philips koffiemachines

Waarom een koffiemachine van Philips kiezen?

Koffiemachines van Philips geven een aantal niet te miskennen voordelen. Uiteraard is een koffiemachine zowat een onmisbaar instrument in ieder bedrijf. Het is de plaats bij uitstek waar officieuze informatie tussen het personeel wordt uitgewisseld. Daarnaast zorgt een kwalitatief kopje koffie er voor dat uw personeel met meer aandacht en inzet aan het werk gaat na de koffiepauze. In die zin mag men een koffiemachine niet zien als een geldverkwisting, maar eerder als een investering in het rendement van het personeel. Tegenover bezoekers, die vaak potentiële klanten zijn, heeft een koffiemachine ook een uitstraling. Een verkoopsgesprek dat kan beginnen met het aanbieden van een heerlijk kopje koffie is al voor de helft gewonnen.
Philips koffiemachines kunnen aan al deze verlangens beantwoorden. Met een koffiemachine van Philips kan men op een heel eenvoudige manier het perfecte kopje koffie tevoorschijn toveren. Daarnaast stralen de koffiemachines van Philips ook degelijkheid uit en zijn zij zodanig ontworpen dat er wel altijd een koffiemachine te vinden is dat past bij uw interieur. Reken daarbij de wereldwijde service van het merk, en de beslissing is al gauw genomen.
Ook voor particulieren heeft Philips steeds de gepaste koffiemachine.

Welke koffiemachine kiezen van Philips?

Als u een koffiemachine gaat kiezen, of het nu van Philips of van een ander merk is, dan doet u er goed aan om eventjes stil te staan bij deze aankoop. Aan de hand van enkele bedenkingen kan u een hele reeks koffiemachines uitsluiten, die niet aan uw verwachtingen zullen voldoen. Op die manier wordt de zoektocht doorheen het bos van koffiemachines een pak overzichtelijker. Hieronder staan enkele vragen die u zich best stelt alvorens over te gaan tot de aanschaf van een koffiemachine.

  1. Is de koffiemachine bedoeld voor professioneel of particulier gebruik?
  2. Hoeveel kopjes koffie moet de koffiemachine per dag maken? Hierbij gaat u er best van uit dat de doorsnee werknemer dagelijks een drietal kopjes koffie drinkt.
  3. Moet de machine alleen koffie kunnen maken, of moet er ook mogelijkheid zijn om andere dranken te maken?
  4. Wat primeert: de snelheid waarmee de koffie gemaakt wordt of de kwaliteit van het afgeleverde kopje koffie?
  5. Is het de bedoeling dat er voor de gemaakte koffie betaald moet worden of wordt deze gratis aangeboden?
  6.  Gaat u de koffiemachine aankopen, huren of leasen?

Met behulp van uw antwoorden, is het mogelijk om meerdere offertes voor koffiemachines aan te vragen.

Weetjes over Philips:
  • Wist u dat Philips een groot palmares aan uitvindingen heeft? Naast de senseo heeft Philips ook een aantal producten uitgevonden die vandaag de dag dagelijks gebruikt worden. Hierbij denken we aan de CD en de CD-speler, de elektrische scheermachine. Ook op het gebied van LED-verlichting behoort Philips tot de pioniers.
  • Wist u dat Philips in zijn producten steeds energiebewust werkt? Dit heeft er voor gezorgd dat Philips de jaarlijkse nieuwjaarsviering in New York mag opluisteren met een gigantische lichtbol met LED-verlichting die neerzakt op Times Square.