Krups koffiemachines

Bij Krups maakt men er een punt van om voortdurend te streven naar perfectie. Krups is één van de meest gerenommeerde fabrikanten van koffiemachines, zowel de traditionele koffiezet als espressotoestellen. Dit streven naar perfectie is niet alleen merkbaar in de koffiemachines, maar ook in de andere huishoudtoestellen van het merk: boordovens, blenders, friteuses, fruitpersen, mixers, toasters, wafelijzers en waterkokers.

Krups koffiemachines

De koffiemachines van Krups

Krups gaat bij de productie van zijn koffiemachines uit van de zogenaamde 3P’s: perfectie, precisie en passie. De keuze aan koffiemachines van Krups is heel groot. Hieronder een overzicht.
Eerst en vooral zijn er de koffiezetapparaten. Aan de hand van een filter waarin u gemalen koffie doet, bekomt u zoveel koffie als u wenst in een glazen kan. Het voordeel van deze apparaten is dat zij vrij goedkoop zijn en dat je er meer dan één of twee kopjes mee kan maken. Het nadeel is dan weer dat de smaak van de koffie niet altijd optimaal is, en dat je soms koffie die te veel is gezet moet weggooien.
Daarnaast zijn er de Nespresso koffiemachines. Hier zijn zowel handmatige modellen als automatische modellen van. Binnen iedere groep kan men kiezen voor een luxe uitvoering of een basic uitvoering. Deze apparaten leveren een kwalitatief hoogstaand kopje koffie
De espressomachines van Krups leveren een heerlijk kopje koffie dat kwalitatief even sterk is als het kopje koffie dat je op restaurant zou drinken. Met de espressomachines van Krups kan je dit kopje in je eigen keuken maken.

Waarom kiezen voor een koffiemachine van Krups?

Een koffiemachine, of deze nu van Krups of van om het even welk merk komt, is een onmisbare machine geworden in de keuken. Iedere koffieliefhebber zal het beamen dat een dag pas goed kan beginnen als u een heerlijk kopje koffie kon drinken.
Omwille van het gebruiksgemak en omwille van de degelijkheid is een Krups koffiemachine een goede aankoop. Voor een kleine meerprijs kan u zelfs machines kiezen die op gebied van design een waar hoogstandje zijn. Verder beschikt Krups over een wereldwijd netwerk van dealers, zodat u vast en zeker wel hulp kan vinden mocht er iets fout gaan met het toestel.
Voor professioneel gebruik, kan u bij Krups helaas geen koffiemachine vinden. U kan uiteraard een huishoudelijk toestel gebruiken binnen uw bedrijf, maar besef dan wel dat de levensduur beperkter zal zijn.

De Dolce Gusto koffiemachine van Krups

Heel recentelijk kwam Krups op de markt met de “Dolce Gusto”. Dit is een koffiemachine die ontworpen is om het hoofd te bieden aan Senseo. Net zoals bij de concurrentie gebruikt men gemalen koffie die in een plastic cup zit. Deze cup past in een koffiemachine van Krups die meteen ook koffiemelk kan opschuimen tot cappuccino of tot latte macchiato.

Tip
Koopt u een koffiemachine die werkt op pads, dan doet u er goed aan om eerst na te gaan hoeveel die pads kosten. Een koffiemachine kan vrij goedkoop zijn en heerlijke koffie afleveren; maar kan dan alleen maar met één soort pads gebruikt worden die dan doorgaans vrij duur zijn. Op die manier wordt goedkoop soms peperduur.