Koffiemachines van Delonghi

Delonghi koffiemachinesDelonghi is een Italiaans bedrijf dat zichzelf profileert als een bedrijf dat producten op de markt brengt die bedoeld zijn om het leefcomfort te verbeteren.

 

Koffiemachines en andere producten van Delonghi

Delonghi brengt niet alleen koffiemachines op de markt, maar ook andere producten. Het bedrijf is werkzaam op twee totaal verschillende markten. Enerzijds is er de markt van apparaten die bedoeld zijn voor de luchtbewerking. Men denkt hierbij aan aircotoestellen, luchtbevochtigers en verwarmingsapparatuur.
Daarnaast is het bedrijf ook aanwezig op de markt van kleine huishoudelijke apparaten. Hierbij gaat het vooral om espressomachines, frituurpannen, elektrische ovens en strijkijzers. Meer en meer ontwikkelt Delonghi ook koffiemachines die voor meer professioneel gebruik kunnen aangewend worden.

De filosofie van Delonghi omtrent koffiemachines

Niet alleen op het gebied van koffiemachines, maar ook op het gebied van alle andere producten streeft Delonghi een filosofie na, waarbij aandacht besteed wordt aan drie punten:

 1. Voldoen aan de verwachtingen van de klanten,
 2. Voldoen aan ergonomische normen,
 3. Aandacht voor het milieu, zowel bij de productie van de apparaten als bij de gebruikte onderdelen.

Dank zij deze streefdoelen is het bedrijf heel bekend geworden en heeft het een wereldwijde reputatie opgebouwd.

De koffiemachines van Delonghi

Op gebied van koffiemachines produceert Delonghi een zeer uitgebreid gamma waarbij men een heel ruime keuze heeft.

 • De volautomaten. Deze apparaten zijn zodanig ontwikkeld dat zij het volledige procédé vanaf het malen van de koffieboon tot en met het geurige eindresultaat compleet autonoom uitvoeren.
 • Espressomachines. Deze apparaten zijn specifiek ontworpen om een rasecht kopje Italiaanse espresso te maken.
 • Nespressomachines. Deze zijn gemaakt om met de cups van Nespresso koffie te maken. Deze cups zijn in heel veel variaties verkrijgbaar.
 • Accessoires. De accessoires die Delonghi ter beschikking heeft, gaan van materiaal om de apparaten te onderhouden tot een heuse koffiemolen om zelf de bonen te malen.

Waarom kiezen voor een koffieautomaat van Delonghi?

Koffieautomaten van Delonghi bieden een groot aantal niet onbelangrijke voordelen:

 1. Koffie van een hoge kwaliteit.
 2. Steeds verse koffie, aangezien ieder kopje apart gezet wordt; waardoor u nooit te veel koffie hebt die u moet weggooien.
 3. Snelheid. Op een minimum van tijd heeft men een heerlijk kopje koffie klaar.
 4. Gebruiksvriendelijk. De toestellen zijn zodanig ontworpen dat zij heel eenvoudig in gebruik zijn.
 5. Ruime keuze. Het aantal toestellen waar men uit kan kiezen is heel groot.
 6. Uitstraling. Een degelijke en mooi ogende koffiemachine van Delonghi geeft op uw klanten en personeel een zeer professionele indruk.
Tip
Door de ruime keuze, is het misschien moeilijk om te beslissen welke koffiemachine u zou aanschaffen. U kan heel wat tijd winnen door gebruik te maken van een extern bedrijf dat voor u verschillende offertes zoekt. Via internet kan u uw verwachtingen kenbaar maken. Op basis daarvan krijgt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes die u kan vergelijken. En om het helemaal af te maken: u kan deze offertes vergelijken terwijl u ondertussen een heerlijk kopje koffie drinkt.