Douwe Egberts koffiemachine

Wie met een Jaguar rijdt, laat die vermoedelijk liefst in een garage van Jaguar onderhouden. Zo verkiest u vast en zeker ook dat uw dagelijks kopje Douwe Egberts koffie gezet wordt met de originele Douwe Egberts producten.

Douwe Egberts is meer dan koffie: de koffiemachine

Douwe Egberts koffiemachineDouwe Egberts is alom bekend voor zijn koffie, maar het bedrijf produceert eveneens de bijhorende koffiemachine. De duurzaamheid die hoog in het vaandel staat van het bedrijf, is ook voor deze koffiemachine geldig.
Een koffiemachine van Douwe Egberts scoort steeds sterk op gebied van resultaat, design en snelheid. Men kan een apparaat steeds aankopen in verschillende uitvoeringen, zodat het steeds wel mogelijk is om een model te vinden dat bij uw interieur past.
Het meest gekende apparaat dat Douwe Egberts ontwikkelde (in samenwerking met Philips) is ongetwijfeld de Senseo. Deze koffiemachine is ondertussen bij zowat iedere koffiedrinker ingeburgerd.

De voordelen van een Douwe Egberts koffiemachine

Een koffiemachine van Douwe Egberts zal niet noodzakelijk de goedkoopste aankoop zijn, maar je krijgt wel waar voor je geld. Wie een koffiemachine van Douwe Egberts aankoopt, kan rekenen op tal van voordelen:

  1. De smaak van Douwe Egberts koffie komt het best tot zijn recht met een koffiemachine van Douwe Egberts.
  2. Een koffiemachine van Douwe Egberts laat toe om de sterkte van uw kop koffie zelf te bepalen.
  3. De design van een koffiemachine van Douwe Egberts zorgt ervoor dat dit toestel een blikvanger wordt in uw keuken.
  4. De apparaten werken bijzonder snel. Zo kan u met een Cafitesse al een gewone kop koffie krijgen na zes seconden, een cappuccino in acht seconden en een volledige kan koffie van anderhalve liter wordt in 45 seconden gevuld.
  5. De apparaten zijn heel eenvoudig te bedienen en kunnen heel vlot worden schoongemaakt.

Welke koffiemachine van Douwe Egberts kiezen?

Het gamma van koffiemachines van Douwe Egberts beperkt zich uiteraard niet tot één machine. Een ruime keuze is enerzijds aangenaam, maar anderzijds maakt het het kiezen een pak moeilijker. Hiervoor kan u van Douwe Egberts ondersteuning krijgen. Aan de hand van enkele vragen kan men bepalen welke machine best bij u past. Zo wordt er gepolst naar het aantal personen die koffie gaan drinken van de machine, of de machine bestemd is voor privaat gebruik of gebruik in horeca, of er specifieke opties aan het apparaat moeten zijn (bijvoorbeeld een mogelijkheid om het kopje koffie te laten betalen), welke soorten koffie men wilt kunnen zetten met de machine en of het apparaat vooral voor gebruiksgemak moet dienen met een grote snelheid of voor design. Op basis van uw antwoorden wordt er uit de 33 beschikbare toestellen van Douwe Egberts de meest passende keuze gemaakt.