De producten van Douwe Egberts coffee systems

douwe Egberts coffee SystemsDe naam Douwe Egberts doet meteen aan koffie denken. Maar Douwe Egberts is meer dan het kopje koffie op zich. Men heeft een compleet concept uitgedacht dat alles omvat wat ook maar iets met koffie te maken heeft: Douwe Egberts coffee systems.

 

 

Wat is Douwe Egberts coffee systems?

Douwe Egberts coffee systems organiseert de totale oplossing voor alles wat met koffie te maken heeft. Zij zorgen er voor dat de klanten het perfecte kopje koffie kunnen drinken of serveren. Hiervoor leveren zij niet alleen de koffie zelf, maar ook alles wat daar mee te maken heeft. Dat kan gaan van de apparatuur om koffie te maken over het bestek tot de bijhorende service. Deze niet onbelangrijke service kan zowel technische ondersteuning zijn, het beheer van uw voorraad, bijstand in het beheer van uw onkosten en zo meer.

Voor welke producten kan u rekenen op Douwe Egberts coffee systems?

Er is een enorm uitgebreide keuze aan producten waarvoor u terecht kan bij Douwe Egberts coffee systems.

  1. De koffie zelf. Uiteraard is dit de basis van alles. Bij Douwe Egberts coffee systems kan u niet alleen terecht voor koffie van een prima kwaliteit, maar ook voor apparatuur om uw koffie te maken. Deze apparatuur is gekenmerkt door een hoogstaande kwaliteit en een groot bedieningsgemak.
  2. Thee. Tot 1937 produceerde Douwe Egberts zijn eigen thee die aangeboden werd met een sterke Engelse tint. De vrouw van de toenmalige directeur kwam op het idee om de Douwe Egberts thee een meer Engelse naam te geven. Zij kwam op de naam Pickwick thee, die sedert 1937 als succesvolle thee grote bekendheid kreeg.
  3. Bekers en kopjes. Net zoals een fris biertje liefst uit het juiste glas gedronken wordt, wordt ook een kopje koffie liefst uit een stijlvol kopje gedronken. Douwe Egberts coffee systems voorziet in een stijlvol servies. Voor de koffie in de automaten zijn mooie en stevige drinkbekers voorzien.
  4. De coffee – corner. Uw kopje koffie kan u overal drinken, maar het smaakt zoveel beter als dit kan geconsumeerd worden op een plaats waar men zich goed en rustig voelt. Daarom kan men op Douwe Egberts coffee systems rekenen om een knus koffiehoekje in te richten in uw onderneming. Dit geeft een bijzondere uitstraling aan uw bedrijf wat uw klanten en personeel zeker zullen weten te appreciëren.
  5. Onderhoudsproducten en bijhorende producten. Ten slotte kan u bij Douwe Egberts coffee systems ook nog terecht voor de onderhoudsproducten. Dit garandeert een lange levensduur van uw apparatuur en een zekerheid dat de smaak van de lekkere koffie behouden blijft. Ook producten die gelinkt zijn aan koffie (zoals melk en suiker) kan men bekomen. Het gaat dan om producten die in de verkoopautomaten worden gebruikt.