Animo, uw partner als het om koffiemachines gaat

Animo KoffiemachinesU overweegt de aankoop van één of meerdere koffiemachines? U wilt hierbij ondersteund worden door een bedrijf met ervaring op dat vlak? U wilt hierbij een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit? Dan is het moment aangebroken om eens wat meer informatie over Animo op te zoeken.

 

Wat heeft Animo op het vlak van koffiemachines te bieden?

Animo is een bedrijf dat koffiemachines levert aan professionele gebruikers, net zoals machines om thee te zetten. Bij Animo kan men kiezen uit een groot assortiment apparaten om koffie of thee te zetten. Het bedrijf werd in 1950 in de wieg gelegd in het Nederlandse Amersfoort. Het tempo waarin het bedrijf groeide, was gigantisch zodat al meteen gezorgd werd voor uitbreiding van het bedrijf naar België, Duitsland en Frankrijk.
Bij Animo heeft men de keuze uit een enorm groot assortiment. Wat u ook wenst op het gebied van koffie of thee, Animo kan u een efficiënt voorstel doen. Naast koffiemachines kan men bij Animo ook terecht voor nevenproducten zoals serveerwagens, containers, waterkokers en melkverwarmers.

Koffiemachines: waarom samenwerken met Animo?

Als u op zoek bent naar koffiemachines, moet u zeker een samenwerking met Animo overwegen. Het bedrijf kan terugblikken op een ruime ervaring in bedrijven, in de horeca, het onderwijs, in de recreatie en zo meer. Voor iedere machine die het bedrijf aflevert zijn drie sleutelwoorden essentieel:

  1. Gebruikersgemak: De machines moeten eenvoudig te bedienen zijn, wat niet mag wegnemen dat er oog is voor duurzaamheid en design.
  2. Duurzaamheid: De toestellen zijn zodanig ontworpen dat zij garant staan voor een lange levensduur en een blijvende kwaliteit.
  3. Hygiëne: De toestellen zijn stuk voor stuk gemakkelijk te onderhouden en te reinigen.

Animo: koffiemachines, en wat nog meer?

Naast koffiemachines kunt u bij Animo terecht voor nog meer producten. Zo kunt u bij Animo ook terecht voor waterkoelers, toestellen om de kopjes warm te houden, koffiezetapparaten, containers om dranken en/of voedsel in op te slaan, serveerwagens of accessoires zoals filterpapier en schoonmaakartikelen.

Animo koffiemachines en duurzaam ondernemen

Als men koffiemachines van Animo overweegt, dan kan men rekenen op een bedrijf dat veel aandacht besteedt aan:

  1. gebruiken van recycleerbare grondstoffen,
  2. energiebesparend werken,
  3. minimaliseren van het gebruik van schadelijke stoffen,
  4. zorg voor het welzijn van de medewerkers.
Animo: besparen op onkosten.
Animo: besparen op onkosten.
De koffiemachines van Animo hebben als grote troeven gebruiksvriendelijk zijn, bedrijfszekerheid en zuinig omspringen met energie. Dit alles zorgt er voor dat u meer koffie en betere koffie hebt voor hetzelfde geld. In tijden waarin besparingen alom worden doorgevoerd, is het samenwerken met Animo om die reden een sterke aanrader.